"I don't need an inspirational quote, I need coffee!" - unknown

Zwarte koffie graag! :) Zo begin ik het liefste mijn (werk-)dag. Als organisatieorakel ben ik niet alleen onmisbaar in onze eigen stylingvoorraad, maar bereid ik ook het werk tot in de puntjes voor. Ik hou van humor en gezelligheid op de werkvloer, maar tegelijkertijd ook gefocust zijn en hard werken voor een prachtig eindresultaat. Ik ben als mini foodstylist behendig tussen de statieven. Wat iemand nog meer van mij moet weten: ik lust altijd een tweede bakje koffie, ik houd van katten (als je erover begint hou ik er niet meer over op), ik ben gek op kringlopen en mijn passie is koken!

Portfolio

AH Bio soepen 

Fotografie: Tobias Reymond Foto | Film 

Borrelkaart - Portfolioproject

Fotografie: Nikki Sluiter - Wauw Factory 

Brouwerij de Molen

Fotografie: Mees van den Ekart - Studio Mees 

Hofweb Herfst 2023

Fotografie: Mees van den Ekart

Magazine Boodschappen Oktober 2023: Foodtour door Azië

Bureau: Imediate

Fotograaf: Marcel van Driel 

Stylist: Laura Vijselaar